ik doe het me niet na...

Trainingen en workshops

Theatersport

Ik geef theatersporttraining. Aan bestaande verenigingen en aan mensen die bij mijn eigen cursus in Lent aansluiten. 

Cursus Lent

In een groep van minimaal 8 en maximaal 14 deelnemers leg je stapsgewijs de basis van theatersport. Dat gaat om je voeten volgen, ja zeggen tegen spelaanbod, je vrij voelen om je te laten zien en horen. En vooral - plezier en vertrouwen krijgen in improviseren. Het is echt KEI LEUK!

In september is een reeks van 12 lessen gestart. In januari is er weer ruimte om aan te sluiten! Laat vooral weten of je eventueel geïnteresseerd bent om deel te nemen - dan hou ik je op de hoogte!

Vereniging

Als bestaande vereniging kun je me vragen om een paar trainingen te geven of een wat langer blok. Ik ga maximaal een periode van een half jaar aan, om daarna altijd een moment te hebben om te evalueren. Hebben we elkaar nog iets te bieden? Of  is er behoefte aan weer nieuwe input?

  

Ik geef in mijn trainingen vooral aandacht aan spelonderdelen, zoals personage opbouw, het spelen met grote en kleine emoties, lichaam als middel, verbinding en samenwerking met je medespelers, de ruimte om je heen en jezelf. Ik geef ook  trainingen in improzingen (ook aan mensen die volgens zichzelf NIET kunnen zingen) samen met Leon Wybenga als vaste pianist. Het allerbelangrijkst vind ik dat je je veilig genoeg voelt om vreselijk veel plezier te maken. 

Ik zet me honderd procent in om die sfeer met jouw club te creëren. 

Samen spelen is het leukste wat er is!
Heb je een feestje, een vriendenuitje of familiereünie en je wilt eens wat anders?

Dan kun je me  inhuren voor een improvisatieworkshop. Deze is altijd op maat - afgestemd op de ervaring binnen de groep en het doel van de samenkomst. Het gaat om samen plezier maken, om en met elkaar lachen. Stralend ten onder als het niet helemaal ging zoals je had gehoopt en genieten van de pareltjes die altijd ontstaan tijdens het improviseren. Wie weet, ontdek je wel een talent in je midden!

Verdieping

Soms wil je eens wat meer met team / groep mensen bereiken, dan alleen maar plezier maken. Bij improvisatie vinden hele mooie processen plaats in de samenwerking. Neem contact op als je daar in geïnteresseerd bent. In het samenwerkingsverband Pittens&Latour, training en theater, maak ik met Charlotte Rutgers-Latour graag een training die aansluit op je wensen! 

Elke workshop is natuurlijk mooi af te ronden met een voorstelling mét of voor de deelnemers!

Meer weten? Neem gerust contact met me op!

Reviews van deelnemers van de cursus theatersport in Lent
(waarvoor 1000 maal dank)

~ Cindy heeft respect voor wie én waar de ander is. 
~ Cindy coacht niet zozeer op games of vorm, maar vooral op de innerlijke persoonlijke speler. 
~ Cindy stelt zich inhoudelijk gelijkwaardig op aan de deelnemers. Iedereen heeft zijn bijdrage en die mag gehoord  en uitgeprobeerd worden. 
Ze houdt wel de leiding in het proces.