ik doe het me niet na...

Voorstellingen

TRACING THOMAS

Een uniek life-action spel op forteiland IJmuiden! 

Deze zomer het spektakelspel voor de liefhebbers van gaming, escaperooms en theater.

Je bevindt je 3 uur lang in het historische fort, met donkere, nauwe gangen. In het labyrint van geheimzinnige kamers ga je op zoek naar aanwijzingen en ondervraag je de getuigen, om het mysterie van de verdwijning van Thomas te ontrafelen. 

Kaarten en meer informatie: www.tracingthomas.nl

PITTENS&LATOUR, training en theater

In samenwerking met Charlotte Rutgers-Latour geef ik trainingen op het gebied van Vitaliteit, Samenwerking of Impro in de Winkel. We combineren dit altijd met een voorstelling, omdat we 100% achter de kracht van theater staan. 

Maar naast inhoudelijke trainingen spelen we ook los improvisatievoorstellingen bij organisaties. Om thema's bespreekbaar te maken, om een congres / heidedag mee te starten of gedurende de dag als terugkomend item. Theater en humor kan lucht brengen waar nodig, of juist open breken en de vinger op de zere plek leggen. We brengen in beeld wat er is besproken of wat er nog op tafel ligt. 

Meer weten? Neem gerust contact op.

JIM THEATER 

Promofilm JIM theater


Ik speel de overbelaste moeder of heb de rol van hulpvaardige JIM. 

Het JIM THEATER speelt een interactieve voorstelling waarin de werkwijze van JIM wordt getoond of waarin je als organisatie je weg kunt leren vinden met deze werkwijze. 

Bekijk het filmpje voor meer info!

   IK RED 'T WEL?!


Forumtheater waarin de mantelzorger centraal staat. Hoe hou je het vol als mantelzorger en hoe kan je netwerk je helpen? 

Zie hier het promotie filmpje voor deze prachtige interactieve voorstelling, waar het publiek zich zal herkennen in de mantelzorger en samen met elkaar en de acteurs gaat onderzoeken hoe ze zich als mantelzorger staande kunnen houden.Met theatersportvereniging Binnenste Buiten, theatersport met SCHWUNG! traint Cindy wekelijks voor haar plezier en verdere ontwikkeling als improvisatie-actrice. Nieuwsgierig naar een klassieke theatersportwedstrijd? Dan ben je hier op het goede adres. Elke 2 maanden spelen ze een zinderende wedstrijd in Lent, bij Nijmegen


Voorstellingen op maat:

Mocht je nog iets in gedachten hebben, wat je niet voorbij zag komen? Mocht je graag samen willen werken met CP IMPRO? Mocht je iets willen organiseren, maar je weet niet goed hoe je aan de juiste mensen moet komen? 

Ik gebruik mijn netwerk in de theater(sport)wereld ook graag om de juiste mensen bij elkaar te verzamelen voor projecten op maat. Neem gerust contact op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.