Improvisatie
Ik doe het me niet na...

Voorstellingen   • FORUM THEATER
  • Forumtheater cp impro 2
  • FORUMTHEATER cp impro 3 (2)
  • FORUM THEATER
  • FORUM THEATER cp impro 2


Heb je interesse in één van deze voorstellingen of in een forumvoorstelling op maat?

Neem gerust contact met me op. Ik denk graag met je mee. 


  • Terugspeeltheater 1
  • Terugspeeltheater 2
  • Terugspeeltheater 3


 
Impro op maat

Kijk... uiteindelijk kan natuurlijk alles als je improviseert! Het is afhankelijk van het doel van de voorstelling, voor welke vorm je kiest.

Nog wat voorbeelden op een rijtje. 


Ets, bij Ikweetraat.nl

Doel: humoristisch entertainment van een prijsuitreiking


We hebben een voorstelling gespeeld bij de prijsuitreiking van ikweetraat.nl voor het beste idee om het personeelstekort aan te pakken binnen zorg en welzijn.  Ons werd gevraagd om dit op humoristische wijze aan te kleden. We hebben korte scènes geïmproviseerd, naar aanleiding van de ideeën die waren ingebracht. Die gingen in een hoge hoed en telkens trokken we ene suggestie. Zo gave we erkenning aan de aanwezigen die een inschrijving hadden gedaan en kon iedereen onderuit om zich te laten verrassen en in lachen uit te barsten. 'Nogmaals hartelijk dank voor jullie waardevolle bijdrage aan de prijsuitreiking gisteren. Mooi om te zien hoe je ook weer Tommie en Sabine betrekt bij jullie show. En fijn dat jullie zo meedenken om er SAMEN een mooi feestje van te maken. 'Pittens&Latour, bij Radboud Universiteit Nijmegen

Doel: als dagvoorzitter de rode draad creëren

in een diverse dag voor de studieadviseur.


Met Charlotte van Pittens&Latour openden we de dag met een plenaire workshop waarbij impromindset centraal stond. Zodat iedereen met een vrolijk gemoed en open vizier de workshops inging en kennis maakte met elkaar. We speelden na d elunch scènes naar aanleiding van de ochtend-ervaringen van de deelnemers. De dag is geëindigd met een korte introductie in improvisatie-spelvormen en de deelnemers hebben zelf de dag afgelsltoen door voor elkaar te spelen. 

'Beste studiedag in mijn leven, 

doordat jullie alles in deze dag wisten te verbinden'. 


Samenwerkingen

Ik werk graag samen met de mensen van Pittens&Latour en van ETS, improvisatie en theater. Hieronder wat uitleg over deze twee collectieven. Voor meer inhoudelijk informatie, klik gerust op de website! Komen we elkaar daar wel weer tegen!


Pittens&Latour

training en theater

Charlotte Rutgers-Latour en Cindy Pittens zijn twee handen op één theatrale buik!  100% op elkaar afgestemd en vullen elkaar aan tot in de puntjes. Een stroom van plezier, warmte en humor komt van ze vandaan en ze besmetten iedereen die ook maar in de buurt komt.  In spel zijn ze geloofwaardig, puur, passievol, eerlijk, toegankelijk, direct, emotioneel en slim.  
Ze spelen van luchtig humorvol theatersport tot  verbindend terugspeeltheater, waarbij ze teruggeven wat er uit het publiek of uit de dag naar voren komt. Ze spelen graag zelf, maar vinden het ook heerlijk om uw publiek te motiveren om in beweging te komen. www.pittensenlatour.nl


Ets, improvisatie en theater
Ets Improvisatie en theater, een theatergroep van 9 ervaren spelers, speelt geïmproviseerde theatervoorstellingen, zoals terugspeeltheater, theatersport en  voorstellingen op maat.

Ets creëert en ontsluiert. We verbinden en laten ervaren. We brengen  spontaniteit , komen in beweging en zetten stil. Vanuit echt contact en maatschappelijke betrokkenheid.  Spelen, plezier, lichtheid en humor. Klein en groots, met impact.

www.etsimprovisatie.nl

 

Nog op-maat-eriger?

Mocht je nog iets in gedachten hebben, wat je niet voorbij zag komen? Mocht je graag samen willen werken met CP IMPRO? Heb je een (impro)actrice nodig?
Mocht je iets willen organiseren, maar je weet niet goed hoe je aan de juiste mensen moet komen? 

Ik gebruik mijn netwerk in de theater(sport)wereld ook graag om de juiste mensen bij elkaar te verzamelen voor projecten op maat. Neem gerust contact op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn