Improvisatie
Ik doe het me niet na...

IMPROVISATIE SHOW, WORKSHOP of INTERACTIEVE VOORSTELLING

Het mooist is om je teamdag of eindejaars event zowel nuttig als plezierig te laten zijn! Met improvisatietheater verbinden we de thema's die spelen binnen het bedrijf, of de terug- of vooruitblik op het jaar, direct aan humorvolle en scherpe geïmproviseerde sketches en liedjes! De medewerkers worden getrakteerd op een interactieve, muzikale en scherpe voorstelling. Al dan niet met voltallige band!Beter samenwerken

Om vervolgens zelf  aan het werk gezet te worden, in een plenaire setting of in kleinere groepen. Wat kan die improviser nou precies, waar ik ook wat aan heb in mijn werk?

In een spoedcursus improviseren, linken we jullie werkzaamheden aan een impromindset! Gegarandeerd lachen, samenwerken, uitdaging en 100% faalgarantie!

CONTACT MET CINDY


IMPROVISATIE MINDSET EN VAARDIGHEDEN IN HET TEAM

Improvisatie oefeningen  werken perfect om mensen op luchtige manier in beweging te krijgen. Processen worden blootgelegd op individueel en teamniveau. Altijd met een lach en met een serieuze link naar het werk.


Jezelf leren kennen

Improviseren vraagt zoveel focus op het nu, dat men direct ervaart wanneer iets  (niet) werkt. Er is geen ruimte om je te verstoppen achter mooie mechanismen. Improviseren gaat over oog hebben voor de gedeelde realiteit  met de ander  en eigenaarschap daarvan erkennen. 


 Improvisatiemindset gaat over voortschrijdend inzicht, stappen zetten en experimenteren.

Kunnen we wendbaar en flexibel handelen en ontwikkelen? 
Zijn we als afwachtend of pro-actief? 
Durven we risico's te nemen, met grote kans op ontwikkeling?
Of plannen we zorgvuldig en gaan we uit van oude principes, zodat we zeker zijn van het(zelfde) resultaat? 


 Groeimindset trainen

In sommige teams is geen ruimte voor groei,  omdat fouten en falen krampachtig vermeden worden.

Improvisatie helpt en traint de groeimindset, die de nadruk legt op ontwikkeling en vooruitgang, meer dan op resultaat. Uitkomst van een impro- en groeimindset in een team is meer veiligheid om te handelen op eigen initiatief, meer eigenaarschap en verantwoordelijkheid bij de teamleden en open communicatie over de voortgang. Alles gaat altijd gepaard met de optimale combinatie van humor en veiligheid.PERSOONLIJKE ONTWIKKELING MEDEWERKERS

Wat zijn de vaardigheden en visie van een improviser?


- Je durft jezelf te laten zien.
- Je neemt makkelijk leiding  en bent bereid  en hebt het vertrouwen om een ander te volgen.
-Je durft initiatief te nemen, ondanks onzekerheid.
- Je bent faalkundig, experimenteert ten behoeve van vooruitgang. 

- Je bent nieuwsgierig en open.

Meer Persoonlijk leiderschap met een improvisatiemindset op www.yesmem.nl


CONTACT MET CINDY


INTERACTIEF THEATER

VOOR ONTWIKKELING EN BESPREKEN VAN PITTIGE THEMA'S

Forumvoorstellingen zijn op maat geschreven scenes waarin een groep/team uitgedaagd wordt, om te oefenen met gedrag en gespreksvoering in herkenbare uitdagende situaties. We maken gebruik van de bestaande kennis, ervaring en inzichten van de deelnemers en laten ze daarmee experimenteren. Zo maken we van individuele kennis en kunde, gedeelde ervaringsdeskundigheid. 


Theatre of the oppressed (Forumtheater) door Augusto Boal.

Augustue Boal heeft deze theatervorm ooit ontwikkeld om onderdrukte boeren in Brazilië meer zelfregie te geven. Forumtheater is zeer geschikt om gevoelige sociale interactie bespreekbaar te maken, te onderzoeken en oefenen. 
Voorbeeld van interactieve voorstelling:
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn